banner249

Doğa tutkunları Oylat’ta buluştu

Sosyal paylaşım sitesinde ‘Hisarcık Fotoğraf Topluluğu’ adıyla örgütlenen üyeler doğa gezisi ve fotoğraf çekimi için İnegöl’ün kaplıcalarıyla ünlü Oylat bölgesinde bir araya geldi.

Doğa tutkunları Oylat’ta buluştu
banner240
Bin 610 üyeli ‘Hisarcık Fotoğraf Topluluğu’ kurucusu Hisarcık Anadolu Öğretmen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Osman Kılıç’ın nezaretinde Oylat Şelalesi ve Oylat mağarası gezen 12 kişilik grup üyeleri doğa yürüyüşü yapıp bol bol resim çektiler. 

Asıl önceliklerinin güzel bir doğada fotoğraf çekimi yapmak olduğunu belirten ‘Hisarcık Fotoğraf Topluluğu’nun kurucusu Ali Osman Kılıç,” Grup üyelerimizle birlikte hem doğa gezisi hem de fotoğraf çekimi yapmak için İnegöl'ün kaplıcalarıyla ve doyulmaz doğasına eşlik eden şelalesi ve mağarasıyla ünlü olan Oylat bölgesine bir gezi düzenledik. 

Önce Oylat'ın simgesi haline gelmiş olan 1 kilometre uzaklıktaki doğa harikası kanyon ve mağaradan oluşan Oylat Şelalesi'ne çıktık. Burada bol bol resim çekip aynı zamanda güzel bir doğa yürüyüşü yaptık. Daha sonra Türkiye’nin ikinci büyük mağarası olan 700 metre uzunluk ve 95 metre yüksekliğe sahip Oylat Mağarasını gezdik. 

Binlerce yılda oluşmuş sarkıt ve dikitleriyle dikkat çeken mağarada yaklaşık 700 metre uzunluğundaki merdivenleri yürüyerek harika resimler çektik. Bu arada yaptığımız mangal partisiyle tüm yorgunluğumuzu üzerimizde attık. Gezi esnasında çektiğimiz resimleri sosyal paylaşım sitemizde peyderpey yayınlayacağız.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER