banner249

Dinlemek için değil söylemek için adayız

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi yönetimi öncesi yönetime talip olan Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu adına açıklama yapan Bülent Şahan, “Söz dinlemek için değil, söylemek için adayız” dedi.

Dinlemek için değil söylemek için adayız
banner240

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin 12. Olağan genel kurul toplantısı öncesinde yönetime talip olan Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenledi. Grup adına konuşma yapan Bülent Şahan, “İyi bir mühendis iyi bir insan olabilmek için ülkemizdeki gelişmelerin bizleri de ilgilendirdiği bilinci ile ilkeli, etkin ve üretken bir İMO yapılanmasını gerçekleştirmek için adayız” dedi. 


TÜM ÜYELERİMİZİ BEKLİYORUZ 
Tüm üyeleri genel kurula katılmaya davet eden Şahan, “Genel kurulumuzdan alacağımız güçle, İnşaat Mühendisleri Odası dahilinde süregelen mücadele gücü ve enerjisini toplumumuz, mesleğimiz ve meslektaşlarımız lehine gelişmekte olan süreçlere yönlendirmek ve toplumda savunduğumuz açıklık ve şeffaflık ilkesini kendi bünyemiz içinde de uygulayarak kişisel tasarrufları değil, kurumsal ve kurallı ilişkileri geliştirmek için çaba göstereceğiz. Tüm meslektaşlarımızı, demokratik bir ortamda gerçekleşeceğine inandığımız 12.Olağan Genel Kurulumuza bekliyoruz” sözlerini kaydetti. 

DİNLEMEK İÇİN DEĞİL SÖYLEMEK İÇİN TALİBİZ 
Bülent Şahan, “Üyelerimizin gururla “burası benim odamdır, etkindir, üretkendir, çağdaştır, ilkelidir” diyebileceği, meslek etiği, meslek onuru, bilim ve çağdaşlığı amaç edinerek, üyelerimiz arasında hiç bir ayrım yapmadan, birlik ve beraberlik içinde mesleğimizi ve Odamızı daha ileriye götürebilmek ve söz dinlemek için değil söz söylemek için oda yönetimine talibiz” açıklamasını yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER