banner249

DİMDER’den Başkan Subaşıoğlu’na ziyaret

Denizli İnternet Medyası Derneği (DİMDER) Yönetim Kurulu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti.

DİMDER’den Başkan Subaşıoğlu’na ziyaret
banner240

Denizli İnternet Medyası Derneği, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret etti. 


Denizli İnternet Medyası Derneği Başkanı Erol Uçkan, Merkezefendi Belediyesi’nin ilk kurucu başkanına başarı diledi. Günümüzde internetin medya sektörüne yeni bir güç kazandırdığına dikkat çekerek şunları söyledi, “Merkezde 10 olmak üzere Denizli’de toplam 25 haber portalı var. Artık insanlar bir çok gelişmeyi en hızlı olan mecradan yani internet medyasından öğreniyor. İnternet Medyası sosyal medyayla birlikte inanılmaz kitlelere ulaşıyor. Yeni dönemde belediyelerin internet medyası ile ortak hareket ederek çalışması vatandaşlara ulaşmak anlamında büyük bir köprü görevi üstlenecektir” dedi. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, internet medyasını yakından takip ettiğini ve bunun farkında olduğunu belirterek, “Seçimlerden hemen sonra yeni bir belediye oluştu. Taşları daha yeni yeni oturtmaya başlıyoruz. Halkımızdan büyük bir emaneti devraldık. Şimdi bütün enerjimizi yeni yeni kurduğumuz birimlere veriyoruz. Halkımızın bu süreç içerisinde mağdur olmasını istemiyoruz. Medya ile ilgili planlamada Büyükşehir Belediyesi’nin atacağı adımları yakından takip ederek ona göre hareket edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER