banner249

Dijital hayatın baskısından kurtaracak proje

Vatandaşları yaşamın stresinden kurtaracak olan Hobi Bahçesi projesinin yapımı Bahçelievler Mahallesi’nde tüm hızıyla devam ediyor. 5-6 ay içinde çalışmaların tamamlanacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bu bahçe sayesine vatandaşlar, dijital hayatın baskısından kurtularak hayatı bir nebze olsun doğal yaşama imkanı bulabilecek” dedi.

Dijital hayatın baskısından kurtaracak proje
banner240

Hobi Bahçesi projesinin yapımına Bahçelievler Mahallesi’nde hızla devam ediliyor. Toplam 12 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan bahçede, 101 adet parsel oluşturulacak. Her bir parselin 60 metrekare genişliğinde olduğu proje sayesinde vatandaşlar, sebze ve meyve yetiştiriciliği yapabilecekler. Şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşların yetiştiricilik yapabileceği alan sayesinde özellikle şehirde doğup-büyüyen çocuklar, doğal ortamı tanıma imkanı bulacak.

Sönmez, “ Vatandaşımız toprakla buluşacak”

Hobi Bahçesi projesinin kendilerini heyecanlandırdığını söyleyen Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Mustafa Sönmez, “ Bu proje hayata geçince çok iyi olacak. Mahallemiz genel olarak köy kökenlidir. Bu proje sayesinde vatandaşımız toprakla buluşacak. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na bu projeden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Vatandaşımız dijital hayatın baskısından kurtulacak”

Projenin vatandaşları dijital hayatın baskısından bir nebze olsun kurtaracağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, “Merkezefendimiz için farklı bir proje. Çalışmalarımız hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki 5-6 ay içinde çalışmalarımızı tamamlayıp, yerleri vatandaşlarımıza tahsis edeceğiz. Bu proje organik tarımın yapılabilmesi ve vatandaşların şehir stresinden uzaklaşabilmesi anlamında yürütülen bir projedir. İnşallah projemiz tamamlandığında vatandaşlarımız kendi mülklerinde çalışma yapabilecek. Bu proje sayesinde vatandaşlarımız biraz olsun dijital hayatın baskısından kurtulabilecek ve hayatı doğal yaşama imkanı bulabilecek. Şimdiden Merkezefendi ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER