banner249

Devlet sahipsiz bırakmadı

72 yaşındaki anne sultan Ülgenli, eşinin 1994 yılındaki vefatının ardından 36 yaşındaki kızı Åžemsi Ülgenli ile ortatepe köyünün dışında dedelerinden kalma toprak çatılı bir göz evde yaşamaya başladıkl

Devlet sahipsiz bırakmadı
banner240
72 yaşındaki anne Sultan Ülgenli, eşinin 1994 yılındaki vefatının ardından 36 yaşındaki kızı Şemsi Ülgenli ile Ortatepe köyünün dışında dedelerinden kalma toprak çatılı bir göz evde yaşamaya başladıklarını kaydetti.

Sultan Ülgenli, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kale esnafı ve Kale Kaymakamı Serap Özmen;in destekleriyle yeni bir eve sahip olduklarını belirterek, ;;Hiç değilse hayatımın son günlerinde böyle bir evim olacağına hayatta inanmazdım. Kaymakam Hanım bize bu iyiliği yaptı. Bu iyiliği hayatımız boyunca unutmayacağım. Artık bu kış üşümeden yeni evimizde yaşam sürdüreceğiz;; dedi.

Şemsi Ülgenli de eski evlerinin kapısında kilit dahi olmadığını, zor koşullarda yaşadıklarını ifade ederek, ;;Böyle güzel mutfak ve banyolu evimiz olacağına hayatta inanmazdım. Kaymakam ablamızı Allah başımızdan eksik etmesin;; diye konuştu.
Kaymakam Özmen de köyleri ziyaret ederek vatandaşlarını durumunu bizzat yerinde gördüğünü, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile köylerde konut ihtiyaçlarını karşılamak üzere geçen yıl bir çalışma başlattıklarını kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER