banner249

Devlet Hastanesi’nde yangın!

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nin ikinci katında çıkan yangın büyük korku ve paniğe neden oldu. Yangın itfaiyenin müdahalesine gerek kalmadan söndürüldü.

Devlet Hastanesi’nde yangın!
banner240

Edinilen bilgiye göre; saat 21.50 sıralarında Atatürk Devlet Hastanesi’nin ikinci katında bulunan bir odada elektrik kontağında meydana gelen arıza nedeniyle kablolar tutuştu. Durumun ihbar edilmesi üzerine çok sayıda hasta ve hasta yakını ile sağlık personelinin bulunduğu hastaneye itfaiye ekipleri sevk edildi. 


Hastane görevlilerinin yangını erken fark etmeleri ve zamanında yapılan müdahaleyle, yangın itfaiyenin müdahalesine gerek kalmadan söndürüldü. Yangının söndürüldüğü bilgisinin alınmasının ardından, itfaiye ekiplerinin bir bölümü görev yerlerine geri döndü.

Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, duman tahliye işlemlerine yardım etti. Büyük bir korku ve paniğin yaşandığı yangının ardından hastanedeki normal işleyiş devam etti. Yangın nedeniyle kollarındaki serumlarla hastane bahçesine inen hastalar ve yakınları, odalarına geri yerleştirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER