banner249

DETGİS Almanya’ya uçuyor!

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu sene yine üyeleriyle birlikte Teknik Tekstiller Fuarına gidiyor.

DETGİS Almanya’ya uçuyor!
banner240

Teknik Tekstiller sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olan Techtextile 2015 Fuarı, 4-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenecek. DETGİS’in bu yıl düzenlediği fuar organizasyonu oldukça ilgi görüyor. 


En son 2013 yılında düzenlenen fuara da kalabalık bir heyetle katılan DETGİS, katılımcıların memnuniyet bildirimleriyle, bu sene daha fazla bir ekip hedefliyor. Dernek Başkanı İsa Dal’ın Techtex Fuar Organizatörü, Messe Frankfurt - Türkiye Müdürü ile gerçekleştirdiği temaslar doğrultusunda da gelecek yıllar için ortaklaşa program yapılması planlanıyor. 

DETGİS, TEKSTİLDE YENİ BULUŞLAR PEŞİNDE
Tekstil sektörünün en hızlı büyüyen alanı olan teknik tekstiller günümüzde tıp, taşımacılık, koruyucu giysiler, tarım, spor malzemeler, paketleme, jeotekstiller, inşaat ve filtrasyon gibi birçok alanda karşımıza çıkmaktadır. Teknik tekstillerin konfeksiyon için üretilen tekstillerden kabaca iki kat hızlı büyüdüğünü veriler göstermektedir. 

DETGİS Üyeleri, gelişen teknik tekstiller sektöründe başarılı olabilmek için konvansiyonel tekstillerde elde ettikleri bilgi birikimini, başarı ve tecrübelerini günümüzün en temel stratejik kavramı olan AR-GE çalışmalarıyla bütünleştiriyor ve gücünü bu konuda yoğunlaştırıyor. 

Bu yönlenmeyle, rekabet gücüne destek sağlayacak katma değeri yüksek teknik tekstil ürünleri ile ülkemizin temel sektörlerinden biri olan tekstil sektörünün sürdürülebilirliğini de sağlamış oluyorlar. DETGİS & DENİB & Bursa Tekstil & Konfeksiyon Ar-Ge Merkezi (BUTEKOM) işbirliğiyle 21 Nisan 2015 tarihinde gerçekleştirilecek program ile Teknik Tekstiller Fuarı öncesi ön hazırlık yapılacak. 

Programa Belçika’dan ‘’Centexbel Araştırma Enstitüsü’’ de katılarak bir sunum gerçekleştirecek. Fuar öncesi bilgilendirme toplantısı özelliği taşıyacak program da ayrıca ‘’WGSN’’ (Online Moda Tahmin ve Trend Hizmetleri) Sonbahar - Kış 2015/16 Trend sunumu yapacak. Fuar ve programlar hakkında daha fazla bilgi DETGİS facebook sayfası ya da web sitesinden öğrenilebilecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER