banner249

Destek projeleri imzalandı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Tarafından 2013 Kasım-Aralık döneminde açılan Teknik Destek Programı Kapsamında Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Sultanhisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nün projeleri başarılı oldu.

Destek projeleri imzalandı
banner240

Teknik Destek Programı kapsamında Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün proje sahibi olduğu INTERGIS Coğrafi Bilgi Sistemleri Eğitim Projesi ve Sultanhisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'nün proje sahibi olduğu; Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün de proje ortağı olduğu İletişim ve Beden Dili Eğitim Projesi GEKA tarafından başarılı görüldü. Eğitim almaya hak kazanan iki kurum için GEKA Denizli Merkez Ofisinde Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal ve Sultanhisar İlçe Müdürü Nizam Yılmaz tarafından projeler imzalandı. 


Programın amacının bölgesel kalkınmada önemli rol oynayan bölgesel aktörlerin eksiklik duydukları alanlara teknik destek sağlamak olduğunu hatırlatan Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal, "GEKA kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların, bölgesel kalkınma için önem arz eden çalışmalarında eksikliğini duydukları alanlara yönelik teknik destek sağlamak amacıyla 2013 Yılı Teknik Destek Programını başlattı. 

Programın amacı; bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlamaktır. 2013 Kasım-Aralık Dönemi başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi. Kasım-Aralık döneminde 26 proje destek almaya hak kazandı" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER