banner249

Derede kaybolan 7 aylık bebek ve annesinin cesetleri bulundu

dalaman'da derede kaybolan 7 aylık bebek ve annesinin cesetleri, köylüler tarafından bulundu.

Derede kaybolan 7 aylık bebek ve annesinin cesetleri bulundu
banner240
Dalaman ilçesine bağlı Gürleyik köyünde bulunan Damdır Deresi;nin üstündeki tahta köprüden geçmeye çalışırken suya düşerek akıntıya kapılan 7 aylık Ceylin ve annesi Bircan Şahin;in (37) cesetlerine ulaşıldı. Bebeğin cesedinin köprüden yaklaşık 500 metre ileride, annenin cesedinin ise 5 kilometre kadar uzaktaki Ilıca mevkisinde, arama çalışmalarına katılan köylüler tarafından bulunduğu bildirildi.

Anne ile bebeğinin cesedi, ambulansla Dalaman Devlet Hastanesi Morgu;na götürüldü. Olayı duyarak hastane bahçesine gelen Şahin;in yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, hayatını kaybeden bebek ve annenin yakınlarını teskin etmeye çalıştı.

Kaymakam Şimşek, Şahin çiftinin 40 gün önce Damdır Deresi mevkisinde bir balık çiftliğini kiraladıklarını bildirdi. Bircan Şahin ve eşinin balık çiftliğine ulaşmak için kendi imkanlarıyla tahtadan bir köprü yaptıklarını ifade eden Şimşek, ;;Bugün köprüyü kullanırken eşi önden giden Bircan Şahin, başının dönmesi sonucu sırtındaki bebeğiyle suya düşmüş. Eşi köylülere ve jandarmaya haber vermiş. Yapılan arama çalışmaları sonucu maalesef cesetleri bulundu, çok üzüntülüyüz;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER