banner249

Denizlispor’dan taraftara çağrı

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, en ufak saha olayında yüksek cezalarla karşı karşıya kaldıklarını belirterek taraftarların bu konuda daha duyarlı olmasını istedi.

Denizlispor’dan taraftara çağrı
banner240

PTT 1. Lig takımı Denizlispor’un başkanı Mehmet Özsoy lige verilen aranın kendilerine çok iyi geleceğini söyledi. Milli maçlar için verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini kaydeden Özsoy, "Milli Maç arası olması hem takımımızın hazırlanmasına, hem de sakatlıktan çıkan futbolcularımıza zaman kazandırdı. Sakatlıktan çıkan oyuncularımız eksikliklerini tamamlayıp İstanbul BBSK maçına kadar hazır olacaklar. Futbolcularımızın geçtiğimiz 5 haftalık süreçte gösterdikleri üstün performanstan dolayı, kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 


Taraftara da maçlarda daha duyarlı olması çağrısında bulunan Özsoy, "Bazı taraftarlarımızın sahaya yabancı madde atmaktan ve kötü tezahüratlarından dolayı kulübümüz ciddi para cezaları almakta. Bu davranışlar Türkiye’de ilk tel örgüyü kaldıran kulübün taraftarına yakışmamaktadır. 

Futbolda yenmek de var, yenilmek de var. Hakemler yanlış kararlar da verebilir. Denizlispor camiası olarak centilmenliğimizi elden bırakmamalıyız. Attığımız her yabancı madde, kulübümüze ağır maddi para cezasına, hatta ve hatta saha kapatmaya kadar varabilecek cezalar aldırabiliyor. Tüm taraftarımıza sağduyulu davranmaya ve ne olursa olsun tepkilerini, takımımıza verdikleri destekle göstermelerini istiyorum" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER