banner249

Denizlili Validen ilginç Obama tweeti

siirt valisi ahmet aydın'ın resmi twitter hesabından obama için yazdıkları dikkat çekti... vali aydın obama'nın resmi adresine i'm turkey, i7m governor in siirt, i like you... gibi sözler yazdı.

Denizlili Validen ilginç Obama tweeti
banner240
Siirt Valisi Ahmet Aydın;ın sosyal paylaşım sitesi twitter;da ABD Başkanı Obama için yazdığı tweet günün konusu oldu. Obama;ya bağlılığını bildiren Aydın;ın tweeti ABD Başkanlarından George Bush;un Türkiye ziyareti sırasında söylediği; ;Tanrı Türkiye;yi korusun, ABD;yi de korumaya devam etsin; sözlerini hatırlattı.

AHMET AYDIN KİMDİR?
1967 Denizli doğumlu olan Vali Ahmet Aydın Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Mezun olduktan 1 yıl sonra avukatlık stajını Diyarbakır Barosu’nda tamamladı. İlk görev yeri ise 1992’de Aydın’da Kaymakam adaylığı oldu. 8 ay İngiltere’de kalarak yabancı dil ve mesleki eğitim aldı.

1995 yılında Denizli-Babadağ ve Burdur Yeşilova Kaymakam Vekilliği yaptı. 1996 yılında Tokat-Almus Kaymakamlığı’nın ardından sırasıyla Ardahan-Damal Kaymakamlığı, Batman Vali Yardımcılığı, Kastamonu - Pınarbaşı ve Azdavay Kaymakamlığı, Siirt Vali Yardımcılığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2003’te Siirt Vali Yardımcılığı yaptı 2003 yılında Siirt Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı sırada, yaşanan deprem nedeniyle 2 ay süreyle Bingöl Vali Yardımcılığı görevini ifa etti. 2006 yılında Diyarbakır İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atandı. Diyarbakırspor Kulübü Başkanlığı, Sur Belediye Başkanlığı ve Diyarbakır Valiliği Hizmet Vakfı Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2009 yılında İstanbul Vali Yardımcılığına atandı. 24 Ağustos 2010 tarihinden buyana Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri olarak görev yaptı. Aydın, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER