banner249

Denizli’den tüm dünyaya güneş enerji panelleri ihraç ediyoruz

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi yönetim kurulu üyelerinden Bereket Enerji ürettikleri güneş panellerini farklı ülkelere ihraç ederek Denizli’nin enerji sektöründe parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

Denizli’den tüm dünyaya güneş enerji panelleri ihraç ediyoruz
banner240

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi üyeleri Bereket Enerji güneş panelleri imalathanesini gezerek panel üretimi konusunda yetkililerden detaylı bilgi aldı. Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün; derneğin kuruluş amacının sadece enerjiyi verimli kullanmak olmadığını, yenilenebilir enerji kaynaklarının da önemli olduğunu belirtti. Başkan Akgün “ Derneğimiz bugüne kadar verdiği eğitimler ile ilk olarak toplumumuzu enerji verimliliği konusunda bilinçlendirme çalışmaları yürüttü. Bunun yanında yenilenebilir enerji kaynaklarımızı da tabi ki anlattık. İhtiyacımız olan enerji ne şekilde elde edilirse edilsin verimli kullanmadığımız sürece hızla gelişen teknoloji karşısında yetersiz kalacaktır. Biz bugün en önemli yenilenebilir enerji kaynağımız olan güneşten enerji elde etmemizi sağlayan panelleri üreten Yönetim Kurulu Üyemiz Bereket Enerjiyi ziyaret ettik. Sağ olsunlar bizlere güneş enerji panellerinin üretimi konusunda oldukça açıklayıcı bilgiler verdiler. Bugüne kadar ithal ettiğimiz güneş panellerinin ilimizden ihraç edilmesi ve bunu gerçekleştiren firmanın da yönetim kurulu üyemiz olmasından büyük gurur duyuyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Bereket Enerji Grubu yetkilisi Ali İhsan Keskin; “ Enerji Verimliliği derneğinin üyesi olmaktan oldukça mutluyuz. Güneş enerji panel üretimimizi yerli sermaye ile üreterek ülke ekonomimize büyük katkı sağlıyoruz. Yıllık 150 megavat güneş paneli imalatımız mevcut.2017 yılında hücre imalatına da başlayacağız. Geleceğimiz ve ülkemiz için çalışmalarımız hızla devam edecektir” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ömer coşkun
Ömer coşkun - 7 yıl Önce

N güzel

SIRADAKİ HABER