banner249

Denizli ticaretine büyük kolaylık!

Denizli, Afyonkarahisar, Uşak ve Muğla illerini kapsayan yeni bir Gümrük Bölge Müdürlüğünün Denizli’de açılmasıyla ilgili açıklama yapan Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer “İhracat ve ithalat rakamları ile Gümrük Bölge Müdürlüğünü hak eden Denizli sanayicisi, tüccarı ve işadamları bu günü dört gözle bekliyordu” dedi.

Denizli ticaretine büyük kolaylık!
banner240

DTO Başkanı Necdet Özer, 7 Ağustos 2014 tarihinde Ankara’da TOBB’un öncülüğünde gerçekleşen, VII. TOBB Ticaret ve Sanayi Şurasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın Gümrük Bölge Müdürlüğü’nün Denizli’de açılmasıyla ilgili düşüncelerini paylaştıklarını hatırlatarak, “Nihayet bu müjdeli haber Resmi Gazetenin 18 Ağustos 2014 tarihli sayısında yayımlanan2014/6711sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile kesinleşmiş oldu. 


Bugün bunu öğrenmenin memnuniyetini yaşıyoruz. Denizlili ihracatçılar yıllardır yaşadıkları gümrük problemleri için Denizli dışına gidip gelmek zorunda kalıyorlardı. Buda bizler için büyük bir zaman ve maliyet kaybıydı. Denizli’de kurulacak yeni bölge müdürlüğü ile ilimiz ihracatçısı, sanayicisi ve işadamları ihracat ve ithalat işlemlerinin tamamını Denizli’de yerinde yapmanın rahatlığını yaşayacaklardır. 

Uzun zamandan bu yana beklediğimiz Gümrük bölge müdürlüğünün Denizli’de kurulmasına öncülük eden kurulmasına öncülük eden, destekleyen Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye ve Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı’ya, saygılarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER