banner249

Denizli’nin başarısı için çalışıyoruz

denizli valisi abdülkadir demir, il milli eğitim müdürü sebahattin akgül’le birlikte seviye dershanesinin yönetimini ziyaret etti.

Denizli’nin başarısı için çalışıyoruz
banner240
YGS’de elde edilen derecenin ardından Denizli’nin bu alandaki başarı çıtasının yükselmesine en çok sevinenlerden biri olan Vali Abdülkadir Demir, bu başarıda emeği olan dershanelere ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam etti.

Vali Demir, Denizli ilinin YGS’de göstermiş olduğu başarıda katkısı olan Seviye Dershanesi Kurucusu Mahmut Çatlık’a teşekkürlerini iletti ve başarıların sürdürülmesi için el birliğiyle daha fazla gayret gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Yaptığı ziyaretlerden dolayı Denizli Valisi Abdulkadir Demir’e ve Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’e yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ettiğini belirten Seviye Deershanesi Kurucusu Mahmut Çatlık, “Denizli;nin 5 yıl önceki başarılara kavuşması için elimizden gelen gayreti ve çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

EĞİTİMDEKİ BAŞARI DEVAM EDECEK
Denizli ilinin Yüksek Öğretime Geçiş (YGS) sınavında bu yıl Türkiye üçüncüsü olmasının tüm eğitim camiasında sorumluluğu arttırdığını ifade eden Demir, SBS ve LYS;de de Denizli;nin Türkiye;nin ilk sıralarda yer alması gerektiğini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER