banner249

Demokrasimizin olmazsa olmazları

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, “Sivil Toplum Kuruluşları demokrasimizin olmazsa olmazlarıdır” dedi.

Demokrasimizin olmazsa olmazları
banner240

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe Belediye Başkan aday Ümit Bahtiyar, üç günde binlerce vatandaşla el, sıkıştı sorunlarını dinledi. MHP adayı Bahtiyar, esnaf ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) başlattığı ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Başkan adayı Bahtiyar, projelerini anlatıyor, sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunuyor. Bahtiyar, son olarak Tornacılar Odası, Tesisatçılar Odası, Lokantacılar Odası ve Servisçiler Odasını ziyaret etti.


HEP BİRLİKTE EL ELE 
Pamukkale ilçesini hep birlikte yöneteceklerini kaydeden MHP adayı Bahtiyar, “Ben özellikle ziyaretlerime STK’lardan başladım. Çünkü STK’lar demokrasimizin olmazsa olmalarıdır. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin ardından Allah’ın izniyle ilçemizi, sakinlerinin içinde ikamet ediyor ve yaşıyor olmaktan memnuniyet duyduğu, sosyal, ekonomik ve kültürel canlılığın hakim olduğu örnek bir yerleşim bölgesi haline getireceğiz. 

Pamukkale’mizi, hep birlikte el ele gönül gönüle yöneteceğiz. Alınan bütün kararlar ve bu kararların uygulama süreçlerinde şeffaflığa özen göstereceğiz. İlçemizi ilgilendiren her konuda katılımcılık bizim arayacağımız başlıca faktör olacak” dedi. Ziyarette oda çalışmaları ve sorunları hakkında bilgi veren oda başkanları ise Ümit Bahtiyar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Bahtiyar’a başarılar dilediler. 

REKOR KIRDI 
Ziyaretlerinde araç kullanmayan Başkan adayı Ümit Bahtiyar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Pazartesi günü ziyaretlerini yoğunlaştıran MHP adayı Bahtiyar, geçen süreçte binlerce vatandaşla tokalaştı. Bahtiyar, özellikle yaşlılardan hayır dua istedi, çocuklarla yakından ilgilendi. Vatandaşların ilgisinden son derece memnun olan Bahtiyar adeta moral depoladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER