banner249

Demir yüklü kamyon, yer yarıldı içine girdi

Çivril'de 20 ton ağırlığındaki demir yüklü kamyon, park edildiği sırada zeminin çökmesi sonucu fosseptik çukuruna düştü.

Demir yüklü kamyon, yer yarıldı içine girdi
banner240
Kızılcasöğüt Sanayi Sitesi;nde faaliyet gösteren bir tarım makineleri imalathanesine 67 TS 830 plakalı kamyonu ile Karabük;ten demir getiren Cengiz Ayyıldız, aracı park etmeye çalıştığı sırada, kamyonun vagonunun bulunduğu zemin çöktü.

Aracının üzerinde yaklaşık 20 ton yük olduğunu ifade eden Ayyıldız, park ettiği yerde herhangi bir uyarı işareti olmadığı için aracı bu alana park ettiğini söyledi.

Kamyonu park ederken toprağın çöktüğünü hissettiğini belirten Ayyıldız, ;;Alana yanaştım. Park ederken kamyonun arka kısmının toprağa gömüldüğünü fark ettim. Ama manevra yapmama fırsat kalmadan toprak çöktü;; dedi.

Sanayi sitesi esnaflarından Şakir Özer, çöken alanın yıllardır kamyon ve tırlar tarafından park alanı olarak kullanıldığını belirterek, ;;Bu alanda birçok esnaf arkadaşımız tamir yaptı. Burada çukur olduğunu kimse bilmiyordu. Uyarı işareti de olmayınca burası yıllardır büyük araçlar için park ve tamir alanı olarak kullanılıyordu;; dedi.

Kamyonun düştüğü fosseptik kuyusunun sanayi sitesinin yapıldığı 1980;li yıllardan beri kullanıldığı ve birkaç yıl önce yeni kuyu açıldıktan sonra atıl vaziyette beklediği öğrenildi. Yükü vinçle boşaltılan kamyon, düştüğü fosseptik çukurundan çıkartıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER