banner249

Çocuklarınızı okula göndermeyin çağrısı yaptı!

Türk-Eğitim Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, 24 Eylül’de yapacakları iş bırakma eylemi için velilere inanılması güç bir çağrıda bulundu.

Çocuklarınızı okula göndermeyin çağrısı yaptı!
banner240

Şenol velilere, “O gün çocuklarınızı okula göndermeyin’ çağrısı yaptı! Türk-Eğitim Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, 24 Eylül’de yapacakları iş bırakma eylemi için velilere, ‘O gün çocuklarınızı okula göndermeyin’ çağrısı yaptı! 


“24 EYLÜLDE YAPACAĞIMIZ İŞ BIRAKMA EYLEMİNE DESTEK VER” 24 Eylül’de eğitimcilerin 1 günlük iş bırakma eylemine de değinen ve eylemelerine herkesten destek beklediklerini belirten Başkan Şenol, açıklamalarına şöyle devam etti, “Yandaş yönetici değerlendirmesine hayır demek için, nitelikli eğitim, itibarlı öğretmen ve eğitim çalışanı için, tüm eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal hakları için, hak, hukuk ve insan hakları için 24 Eylül’de iş bırakıyoruz. 

Herhangi bir sendikaya üye ol veya olma fark etmez. Bizleri devlet memurluğundan hükümet memurluğuna dönüştürmek isteyen zihniyete karşı, eğitime siyaseti karıştıran zihniyete karşı ve en önemlisi de milli eğitimde muhalif düşünmeyi sıfırlamaya çalışanlara karşı, 24 Eylülde yapacağımız iş bırakma eylemine destek ver. Biz hep birlikte güçlüyüz. 

Mücadele edenler her zaman kazanamazlar ancak kazananlar her zaman mücadele edenlerdir. Öte yandan velilerimize de şu çağrıyı yapmak istiyoruz: Sadece eğitim çalışanlarının değil, çocuklarımızın da geleceği tehdit altındadır. TEOG yerleştirmelerinde yapılan hatalar, öğretmen ve derslik açığı, ücretli öğretmenlerin derslere girmesi, birleştirilmiş sınıf uygulaması, okullarda ikili eğitim yapılması, eğitimin niteliğinin, kalitesinin azalması, Türk Milli Eğitimi için en tehlikeli hususlardır. 

Şundan emin olunmalıdır ki, biz daha iyi bir eğitim hizmeti verebilmek için sesimizi yükseltiyoruz. Bu nedenle 24 Eylül tarihinde çocuklarınızı okula göndermeyerek, bu eylemimize siz de destek verin. 24 Eylül’de öğretmenlerimizin, okul yöneticilerinin, eğitim çalışanlarının hak arama mücadelesine katkıda bulunun.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER