banner249

Çocuklar duvar boyadı

bodrum belediyesi Çevre koruma ve kontrol müdürlüğü, bodrum hayvan hakları derneği ile Çağdaş yaşamı destekleme derneği, yaz okuluna katılan 7-12 yaş arası çocuk grubuyla bodrum belediyesi geçici hayvan bakımevi'nde bir dizi etkinlik düzenledi.

Çocuklar duvar boyadı
banner240
Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ecehan Dilek Güralp, Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu ve Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Veterineri Aydın Coşkun, etkiliğe katılan 30 öğrenci ile öğretmen ve velilere çevre, çevre ve sokak hayvanları, kedi ve köpeklerin yaşamları, hayvan sahiplenmenin getirdiği sorumluluklar ve bakımevi hakkında bilgiler verdi.

Güralp etkinlikte yaptığı konuşmada, ;;Çocuklarımızın coşkusu ve gözlemlediğimiz hayvan ve doğa sevgisi algısı, daha da ötesi günlük yaşamlarında gösterdiği farkındalık bizlere o kadar umut veriyor ki, benzer etkinlikleri gerçekleştirmeye bu yüzden her zaman çok önem veriyoruz;; dedi.

Daha sonra çocuklar, soru cevap şeklindeki bilgilendirme konuşmalarından ardından hem kendilerini hem de bakımevi duvarını biraz daha neşelendirmek için duvar boyama etkinliğine katıldılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER