banner249

Çivril’e Mobese kurulacak

çivril kaymakamı muzaffer başıbüyük, ilçe esnafından gelen talep üzerine ilçeye mobese güvenlik sistemi kurulması için başlatılan çalışmalar hakk

Çivril’e Mobese kurulacak
banner240

Çivril Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, ilçe esnafından gelen talep üzerine ilçeye MOBESE Güvenlik Sistemi kurulması için başlatılan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Kaymakamlıkta yapılan toplantıya, Çivril Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Aytaç Sipahi, Belediye Başkan vekili Erol Avcı, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Aslan, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul, Gürpınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Özen ile bazı esnaflar katıldı.
Kaymakam Başıbüyük, toplantıda yaptığı konuşmada, her zaman kendi yağıyla kavrulmayı bilen, kendi göbeğini kendi kesen Çivrilliler;in, yine birlik olarak kendi sorunlarını kendisinin çözdüğünü ifade ederek, ilçeye kurulması istenen MOBESE Güvenlik Sistemi;nin maliyetinin, tüm üyeleri ve yöneticileri ilçe esnafından oluşan ve bu amaçla kurulmuş dernekçe karşılanacağını bildirdi.
Kendilerinin sadece sistemin kurulması için teknik destek sağlama noktasında olduklarını belirten Başıbüyük, ;;Emniyet güçlerimiz deneyimleri ve bilgileri ile esnaflarımıza yardımcı olacaklar. Devlet bu sefer tecrübesi ve teknik bilgisi ile vatandaşının yanında olacak. Vatandaşlarımız işin maddi kısmını kendi üstlenerek bir birlikteliğe imza atacaklar;; dedi. Başıbüyük, ilçeye kurulacak MOBESE;nin en az 40 güvenlik kamerasına sahip olacağını kaydetti.
İlçe Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de, Çivril;in ticaret bakımından çok hareketli bir yer olduğunu, kurulacak sistemin asayiş olaylarının önlenmesine ve meydana gelen olayların aydınlatılmasına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.
Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Aslan ise sistemin kurulması için gerekli parayı en kısa zamanda toplayarak, yaz sezonu öncesi sistemin kurulmasını sağlayacaklarını bildirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER