banner249

Çivril’de festival heyecanı başlıyor

Çivril Belediye Başkanı Güven, "Vatandaşların güzel vakit geçirmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik" dedi.

Çivril’de festival heyecanı başlıyor
banner240

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, vatandaşların Çivril 20.Uluslararası Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivali'nde güzel vakit geçirmesi için ellerinden gelenini en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi. 


Güven, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen basın toplantısında 12-14 Eylül tarihlerinde yapılacak festivalin programı hakkında bilgi verdi. Festivalin belediye bandosunun kortej yürüyüşüyle başlayacağını aktaran Güven, "Üreticilerimiz yıllardır en iyi elmayı yetiştirmek için uğraş veriyor. 

Yılda bir kez de olsa onların ürettiklerini sergileme şansı vermemek olmaz. Ayrıca hemşehrilerimizin eğlenmesini de istedik. Bu seneki etkinliğimizde ünlü sanatçılar Grup 84 ile Mustafa Ceceli konser verecek. Ayrıca ilk defa yapılacak en kısa zamanda çekirdek çitleme ve çeşitli yarışmalar düzenlenecek" diye konuştu.

 Güven, vatandaşların güzel vakit geçirmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini ve yapılacak yarışmaların da büyük ses getireceğini ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER