banner249

Cinayeti itiraf etti!!!

adana'da 2 çocuk babası 51 yaşındaki ismail erbek'i boğazını keserek öldürüp, parasını gasp etmekle suçlanan sanıklardan 29 yaşındaki ali yeşil, cinayeti ben işledim.

Cinayeti itiraf etti!!!
banner240
2 çocuk babası 51 yaşındaki İsmail Erbeki boğazını keserek öldürüp, parasını gasp etmekle suçlanan sanıklardan 29 yaşındaki Ali Yeşil, Cinayeti ben işledim. Pişmanım. Psikolojim bozuldu dedi. Yeşil, daha önce, cinayeti diğer sanıklar 46 yaşındaki Kimlilir Ünlütaşkıran ile yeğeni 19 yaşındaki Salim Öğredikin birlikte işlediğini ileri sürmüştü.

Minibüs duraklarında kahyalık yapan İsmail Erbek, 16 Kasım 2010da berberde sakal tıraşı olduktan Ali Hocalı Köyü yakınlarında boğazı kesilerek öldürüldü. Parası da gasp edildiği ileri sürülen Erbekin cinayet şüphelisi olarak önce Salim Öğredik, onun ifadesi doğrultusunda ise dayısı Ali Yeşil yakalandı. Ardından da bu kişileri aracıyla götüren taksici Kimlilir Ünlütaşkıran yakalandı. Tutuklanan dayı- yeğen hakkında nitelikli adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, nitelikli gasp suçundan ise 15er yıla kadar hapis, tutuksuz sanık taksici Ünlütaşkıran hakkında ise cinayete ve gaspa yardım etmek suçlarından 27 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İTİRAF EDİYORUM

5inci Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan sanıklardan Yeşil, son duruşmada gerçekleri itiraf edeceğini söyledi. Daha önceki ifadelerinde, cinayeti yeğeni ile diğer sanığın işleyip suçu kendisinin üzerine attığını ileri süren Yeşil, Şu an huzurunuzda gerçekleri itiraf ediyorum. İsmail Erbekin boğazını ben kestim. Ancak bu nedenle pişmanım. Ben alkol kullanıyorum. Bu nedenle psikolojim bozuktur. Olay günü de alkol ve hap aldım. Avukatımın ruh sağlığından rapor aldırılması talebine katılıyorum diye konuştu.

YÜZÜME TÜKÜRDÜ

Kurbanlarını öldürmeden önce tıraş ettirme fikrinin yeğeninden geldiğini belirten Yeşil şunları anlattı: Bu olaydan 2 ay önce, İsmail Erbekin oğlu halamın kızının telefonunu gasp etmişti. Olay günü İsmail Erbeki parkta otururken gördüm. Oğlunun nerede olduğunu sorduğumda bana küfretti. Evden bıçak getiren yeğenim İlk önce tıraş ettirelim dedi. Ben istemedim, ama ısrar etti. Tıraştan sonra taksiciyi aradım. Kendisine olayı anlattım. Olay yerine vardığımızda taksici bana sopa verip, İşiniz bitince beni ararsınız dedi. Taksiden indiğimizde İsmail Erbek Burası neresi? dedi. Ben de biraz konuşup geri döneceğimizi söyledim. Benim yüzüme tükürünce tokat attım, yeğenim de tekme vurdu o yere düştü. Yerdeyken ben, boğazını keseceğimi söyledim. Yeğenim ellerini tuttu, bağlamaya çalıştı. Ben öldürdükten sonra üzerinden hiç bir şey almadım. Tekrar taksiye bindiğimizde benim elim kanlıydı. Benim elimi silmem için bez verdi. Ertesi gün yeğenim yanıma geldi. Bana Cinayet olmamış gibi nasıl rahat ediyorsun dedi. Ben de Ne yapmam gerekiyor? dedim.

KABUL ETMEDİ

Diğer sanıklardan Salim Öğredik, Ölen İsmail Erbek bana para vererek dayıma bira almamı istedi. Dayım, bira parası veren İsmail Erbekin cebinde başka para olduğunu gördü. Bir süre sonra İsmail Erbeki berbere götürerek tıraş ettirdi. Tıraştan sonra dayım, berbere geldiğimiz taksiciyi tekrar aradı. Taksici geldikten sonra köye gideceğimizi söyleyip aracına bindik. Ben gitmek istemeyince dayım bana küfür ederek kendisiyle gelmemi istedi ifadesini tekrarladı. Tutuksuz yargılanmasına karşılık, başka bir suçtan tutuklu olan taksici Kimlilik Ünlütaşkıran da kendisinin suçsuz olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, sanık Yeşilin akıl sağlığının araştırmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER