banner249

Çifte bayrama ne dersiniz!

Düzenlediği farklı satış destek kampanyaları ile tüketicisine sürekli yakın olan Hyundai Turkuaz, Ekim ayında da bayramla birlikte fırsatlarını arttırdı.

Çifte bayrama ne dersiniz!
banner240

Ekim sonuna kadar sürecek özel kampanyalar ile tüm Hyundai modelleri şimdi çok daha uygun fiyatlar ile sizleri bekliyor. Kampanya hakkında bilgi veren Turkuaz Otomotiv Genel Müdürü Yavuz Selim Yaşar, Denizli’deki tüm öğretmen, öğretim görevlisi ve bu mesleklerden emekli olmuş kıymetli eğitim neferleri için toplamda 7000 TL’ye varan fırsatlar sunduklarını belirtti. 


Ayrıca şimdi al “beş ay sonra öde”, “Accen Blue 15.000 TL 12 Ay 0 faiz”, “Hyundai i30 18.000 TL 12 Ay 0 faiz”, “Tüm araçlarımızda 60 Aya varan vadelerle eşsiz fırsatlar sunduklarını söyledi. Meslek grubu indirimi olarak ayrıca doktor, eczacı ve sağlık personeli için Eylül ayında yaptıkları indirimleri Ekim ayı sonuna kadar uzattıklarını, çiftçiler için ise yine Ekim ayı sonuna kadar çok özel destekler sunduk arını belirtti. Kendisine veya sevdiklerine bayram hediyesi almak isteyenleri Hyundai Turkuaz’a bekliyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER