banner249

CHP’li kadınlar Kuşadası’nda toplandı

chp genel başkan yardımcısı gökhan günaydın, 2014 yılında cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağını, ancak ak parti tarafından tbmm anayasa uzlaşma komisyonu'na sunulan öneriyle araya bir anayasa değişikliği referandumu sıkıştırılarak bunun başkanlık seçimine dönüştürülmek istendiğinin görüldüğünü ileri sürdü.

CHP’li kadınlar Kuşadası’nda toplandı
banner240
CHP Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından 81 il örgütünün kadın kolları başkanlarının katılımıyla Kuşadası;nda düzenlenen ;;CHP Kadın Kolları 2. Eşgüdüm Toplantısı;;, Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın;ın da katılımıyla başladı.

Günaydın, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 2014 yılında hem yerel seçimlerin hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağını belirtti. Yerel seçimlerle aynı yıl yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde de rejim değişikliğinin hayata geçirilmek istendiğini ileri süren Günaydın, ;;2014 Ağustos ayında cumhurbaşkanlığı seçimleri var, ama anayasa uzlaşma komisyonuna gelen öneriden anlıyoruz ki, akıllarında aslında anayasa referandumunu araya sıkıştırarak, 2014 Ağustos ayındaki seçimi bir başkanlık seçimine dönüştürmek var;;dedi.

;;SEÇİMLERİ KAZANMANIN YOLU KADINLARDAN GEÇİYOR;;
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan da eşgüdüm toplantılarıyla CHP Kadın Kollarını olabildiğince güçlü bir hale getirmeyi amaçladıklarını belirterek, ;;Seçimleri kazanmanın yolu kadınlardan geçiyor. Kadınların çalışması, bir partiyi iktidara getirtiyor. Bazı kadınlar nasıl AKP;yi iktidara getirdiyse bizler de götürmesini bileceğiz;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER