banner249

CHP’de geleceğin kadroları mahallelerden seçilecek!

chp denizli merkez ilçe başkanı Ömer yurtseven, türkiye’de ilk kez denizli’de başlatılan mahalle örgütlenmeleri ile chp’nin gelecekteki kadrolarının mahallelerden seçileceğini söyledi.

CHP’de geleceğin kadroları mahallelerden seçilecek!
banner240
CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, 2012 yılı değerlendirmesi için gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, 2012 yılı çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de ilk kez Denizli’nin hayata geçirdiği mahalle örgütlemelerinin diğer illerde de giderek hayata geçirildiğini belirten Yurtseven, bu uygulama ile 2014 Mart ayında yapılacak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını alacaklarını söyledi.

Ayrıca bu sistemle CHP kadrolarının şekilleneceğini ifade eden Yurtseven, “Dillerinden halkı düşürmeyenler halkı hiçe sayıyor. Denizli’yi Büyükşehir yaparken ve merkezde 2 belediyenin sınırlarını oluştururken kime sordular. Denizli’de yaşayan vatandaşları yok saydılar. Ama her şeye rağmen belediyelerde halkın iktidarını kurmak için yola çıktık. Mahallelerde seferberlik başlattık. Tüm mahalle çalışmalarımızı tamamladık. 7 mahallemiz kaldı. Bu mahallelerde bir taraftan sorunları tespit ediyoruz, bir taraftan da çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Yoksulluğun ve çaresizliğin pençesindeki vatandaşlarımız artık AKP’den umudunu kesmiş durumda.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER