banner249

CHP;de meğer ne Keskin kriz yaşanmış!

son kurultayda myk ve parti meclisi'ni büyük oranda değiştiren chp'de adnan keskin krizi çıktığı iddia ediliyor. keskin'in rest çekmesi üzerine krizin sona erdiği belirtiliyor.

CHP;de meğer ne Keskin kriz yaşanmış!
banner240
CHP Kurultayında Adnan Keskin;in partide 2 adam olması CHP Genel Merkezi;nde "Keskin" bir kriz yaşanmasına neden olmuş.
CHP;nin son kurultayında en yüksek oyu alan Denizli Milletvekili Adnan Keskin;in yeni MYK;de örgütten sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinin ardından CHP Genel Merkezi;ndeki ofisine yerleşemediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu döneminde sırasıyla Gürsel Tekin ve Nihat Matkap;ın kullandığı 10. kattaki örgütten sorumlu genel başkan yardımcılarının kullandığı makam odasına yerleşmek için genel merkez;e giden Adnan Keskin, Nihat Matkap odayı boşaltmadığı için açıkta kaldı.
Tebrikleri odasında kabul etmek için Matkap;ın odayı boşaltmasını isteyen Keskin;e Matkap;ın cevabı "odayı kullanmak için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu;ndan izin aldım" oldu.

KESKİN;İN İSTİFA RESTİ
Genel başkan yardımcılarının kullandığı odaya yerleşemeyen Keskin;e ikinci sürpriz ise CHP lideri Kılıçdaroğlu;ndan geldi. Partide sürekli ikinci adam sıkıntısı yaşan Kılıçdaroğlu bu sorunu aşmak için Keskin;e tahsis edilmesi gereken "CHP 02" plakalı makam aracını garaja çektirdi. Çiçeği burnunda Genel Başkan Yardımcısı eski genel sekreter Adnan Keskin durumu Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran;a bildirirken odanın Matkap;ta makam aracının ise garajda olmasına kızgınlığını "Gerekirse istifa ederim" sözleri ile dile getirdi. Yaşanan oda ve araç krizinin ardından Kılıçdaroğlu, devreye girdi ve 10.kattaki oda boşaltılarak Keskin;e tahsis edildi.

DEMİREL;DEN KESKİN MESAJ "YANINDAYIM"
Adnan Keskin;in partide iki numaralı adam olması eski genel sekreterin yoğun tebrik mesajları almasına neden oldu. Adnan Keskin;in Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olmasının hemen ardından 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel;in Keskin;i telefonla arayarak tebrik ettiği öğrenildi. Kulislere sızan bilgilere göre Demirel, tebrik telefonunda Keskin;e " Ne zaman desteğimi istersen yanındayım" mesajı verdi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER