banner249

Büyükşehir çalışacak Denizli rahat edecek

Denizli tarihinin ikinci dev altyapı hamlesi olan ve 120 Milyon TL'lik yatırım projesinde çalışmalar devam ediyor. Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahalleleri'nin İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları baştan aşağıya yenileniyor.

Büyükşehir çalışacak Denizli rahat edecek
banner240
Yapılacak çalışma ile bu bölgenin çehresinin değişeceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin geleceği için çalışıyoruz. Köklü ve kalıcı işlerle yola çıktık. Büyükşehir çalışacak, Denizli rahat edecek" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği yüzyılın dev altyapı hamlesinin ardından, ikinci dev altyapı hamlesinde de çalışmalar sürüyor. 

Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahallelerini kapsayan 120 Milyon TL'lik dev altyapı projesinde çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yatırımlar sayesinde kentin altyapıda sıkıntılarının ortadan kalkacağını söyledi. Temeli geçtiğimiz aylarda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atılan proje sayesinde bölgede yoğun yağmur yağışı sonrası yaşanan sıkıntıların önüne geçilecek. 

300 YILLIK YATIRIM OLACAK 
Fatih, Deliktaş, Cumhuriyet, İncilipınar, Siteler ve Mehmetçik mahallelerini kapsayan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından gelecek nesillerin daha da rahat edeceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan "Denizli’mizin ana çekirdeğinde yapılan altyapı çalışmaları sonrası, ikinci halka olarak ve 120 milyon TL'lik bir yatırım projesinin temelini daha önce atmıştık. 

Deliktaş ve Fatih mahallelerindeki içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarımızın yapımına devam ediliyor. Cumhuriyet Mahallesi'nde de altyapı çalışmalarına başladık. Şimdi de İncilipınar Mahallemize geldik. Altyapı olarak eksik olan yerlerimiz vardı. Özellikle Ulus Caddesi, bizim ulaşımda ana damarımız. Burası vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bir cadde. Burada yağmur suyu hatları yetersizdi. 

Yağışın çok olduğu zamanlarda burada istenmeyen görüntüler ortaya çıkıyordu. Buna son vermek, yağmur suyu kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yenilemek için ve kısa sürede hizmete sunmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. 300 yıl dayanacak yatırımlarımızı Ulus Caddesi'nde tamamladıktan sonra evladiyelik bir çalışma olacak. Torununun torunlarının kullanacağı bir altyapı çalışması yapıyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışmaya devam ediyor." dedi. 

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞACAK, İNSANIMIZ RAHAT EDECEK 
Altyapı çalışmaları sırasında vatandaşlarımızın bazı sıkıntılar yaşayacağını ve bu konuda sabırlı olmaları gerektiğini belirten başkan Zolan,"Bu çalışmalar zaman zaman sıkıntılar yaşanabilir. Çalışmalar sırasında toz ve çamur olacaktır. Vatandaşlarımız yapılan işin uzun vadeli ve doğru bir iş olduğunu bildikleri için bize sabır gösteriyorlar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu çalışmalarımız devam edecek. 

Büyükşehir çalışacak, çalışmaya devam edecek. Bu bölgede altyapı çalışması bittikten sonra üst yapı da baştan aşağıya yenilenecek. İnşallah Denizli’miz daha da güzel olacak. Daha güzel bir Denizli’de yaşamanın gururunu ve mutluluğunu vatandaşlarımız ile birlikte yaşayacağız. Görev süremizce süsleme ile uğraşmadık. Köklü kalıcı işlerle yola çıktık. Büyükşehir çalışacak, insanlarımız rahat edecek. " diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER