banner249

Bucaspor’da 3 puanlık Play-Off umudu

ptt 1. lig'de tki tavşanlı linyitspor'u 4-2 mağlup eden bucaspor'un teknik direktörü sait karafırtınalar, alınan 3 puanla play-off yolunda daha iddialı bir konuma geldiklerini söyledi.

Bucaspor’da 3 puanlık Play-Off umudu
banner240
Karafırtınalar, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, düşme hattındaki rakiplerinin son haftalarda iyi performans ortaya koyduğunu, müsabakanın zor geçeceğini bildiklerini ifade etti.

Karşılaşmaya coşkulu başladıklarını kaydeden Karafırtınalar, "Çok çabuk 3 gol bulduk. İkinci yarıda tempomuz düştü. Geçen haftaki Adana Demirspor karşılaşması ve hava sıcaklığı bunda etkili oldu. Ligde bu tip maçları çok oynayacağız. Aldığımız 3 puanla play-off yolunda daha iddialı bir konuma geldik" dedi.

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ
TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Erol Tok ise karşılaşmanın ilk yarısında çok hata yaptıklarını, takımının ikinci devredeki oyundan memnun olmasına rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Müsabakada 10 kişi kalmalarının oyunlarını etkilediğini kaydeden Tok, ;;10 kişi kalmasak müsabaka daha değişik oynanabilirdi. İlk yarıda orta sahayı çok boş bıraktık ve istediğimizi yapamadık. Ligde kalma mücadelemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER