banner249

Bu site derdinize derman oluyor!

Ak Parti Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Adem Oklu’nun kurduğu www.mahallemiseviyorum.com adlı site, vatandaşların tüm sorunlarına anında çözüm buluyor.

Bu site derdinize derman oluyor!
banner240

Yüz Haber.Com, aday adaylarının yaptığı çalışmaları ve ziyaretleri yerinde inceliyor. Ak Parti Denizli Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Adem Oklu, adaylıkların açıklanmasına bir hafta kalmasına rağmen, çalışmalarını kesinleşmiş adaylar gibi yürütmeye devam ediyor. 



MAHALLEMİ SEVİYORUM COM’U ZİYARET ETTİNİZ Mİ! 
Oklu, vatandaşlarla hızlı bir şekilde iletişim sağlamak için ‘Mahallemi seviyorum’ adlı bir site kurduklarını, bu sayede tüm sorunlara anında çözüm bulduklarını söyledi. Merkezefendi sınırları içerisindeki 250 bin insana ulaşmanın en kolay yolunun bilişim teknolojiyle yakaladıklarını ifade eden Oklu, “Bilişim teknolojisinin geldiği şu ortamda da biz mahallemiseviyorum.com diye bir site hazırladık. Mahallemiseviyorum.com’a giren vatandaşımız, mahallesiyle ilgili problemi yazabiliyor. 

İSTER PROJE SUN İSTERSEN DERDİNİ ANLAT! 
Vatandaşlarımız sadece problemlerini değil projelerini de bizlerle paylaşabilir. Vatandaşlarımızın bize bildirdiği her soruna anında karşılık veriyoruz. Vatandaşlarımıza talebin alındığı ve takip edileceği yönünde mesaj gönderiyoruz. Biz bu işi birebir takip ediyoruz. Kamu kurumlarıyla olan ilişkilerimiz sayesinde problemi çözüyoruz ve problem çözüldü diye kendisine bu bilgiyi anında ulaştırıyoruz” dedi. 

SORUN ÇÖZÜLMEDİKÇE KIRMIZI IŞIK YANACAK!
Bu sistemi seçildiği taktirde Merkezefendi Belediyesi’nde de uygulayacaklarını belirten Oklu, “Eğer seçilirsek bu sistemin başında operatör arkadaşlarımız olacak. Bu sisteme talep düştüğü andan itibaren bu talep başkanın önünde, başkan yardımcısının önünde, müdürlerin önünde, diğerlerinin önünde o talep çözülene kadar o kırmızı yanıp sönmeye devam edecek. Talep sonuçlandığı anda yeşile dönecek ve kişiye bilgi verilecek. Yani bir sistem kurulacak. Bu sistem çerçevesinde diyelim ki bir yerde kanalizasyon patlamış bir haftadır akıyor böyle şeylere asla meydan vermeyeceğiz. 

MERKEZEFENDİ’NİN MR’NI ÇEKİYORUZ!
Yani biz Merkezefendi’nin MR’ını çekiyoruz. Katman katman evlerine sokaklarına kadar bizim her noktada gözümüz kulağımız elimiz ayağımız olacak. Yani ortak yönetim dediğimiz, yani biz belediye hizmetlerini vatandaşımızla beraber yöneteceğiz. Çünkü herkes bu işi ben yaptım, ben yaptırdım deyince herkes sahiplenecek, eksiğiyle fazlasıyla. İnşallah bizim hedefimiz Türkiye’de memnuniyetin en fazla olduğu belediye ünvanını biz almak istiyoruz. Buna talibiz biz. İnşallah biz bunu başaracağız” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER