banner249

Bu proje ayakta alkışlanır

aydın emniyet müdürlüğü toplum destekli Åžube müdürlüğü personeli ve adnan menderes Üniversitesi (adÜ) sağlık yüksek okulu hemşirelik bölümü öğrencileri işbirliğinde, 75 yaş üzerindeki vatandaşlara yönelik ''yalnız değilsiniz'' projesi gerçekleştirildi.

Bu proje ayakta alkışlanır
banner240
Aydın Toplum Destekli Şube Müdürlüğü Büro Amiri Özcan Yorulmaz, bu proje ile birlikte polis-halk ilişkilerini üst seviyeye çıkarmak istediklerini söyledi. Aydın İl Merkezi;nde yaşayan 75 yaş üzerindeki yaşlılara olan vefa borcunun ödenmesi amacıyla bu projeyi yürüttüklerini kaydeden Yorulmaz, ;;Öğrencilerimizle yaşlılarımızın ikametlerine ziyaretler gerçekleştirerek, yaşlılarımıza hak ettikleri ilgiyi göstermek, onları yalnızlık hissinden arındırmak ve büyüklerimizin karşılaştıkları sorunlarını gidermek istedik;; dedi.

Yorulmaz, ADÜ Sağlık Yüksek Okulu 4. sınıf hemşirelik bölümü öğrencilerinin bu ziyaretlerde yaşlıları rutin sağlık kontrolünden geçirdiğini ve Aydın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü Personeli;nin de yaşlılara güvenlik konusunda bilgi vererek, yaşlıların güvenlik kaygılarını askeriye indirmeyi amaçladığını kaydetti.
Toplam 60 öğrenci ve 11 polisin yer aldığı proje 31 Mayıs tarihinde sona erecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER