banner249

Bu oyun, plajdan sonra suyun içinde denendi

gelişmekte olan spor branşları federasyonu başkanı enver oral, didim'de ilk kez gerçekleştirilen korfbol etkinliğinin su içerisinde de yapılması için çalışma yapıldığını belirtti.

Bu oyun, plajdan sonra suyun içinde denendi
banner240
Oral, Korfbol;un plajdan sonra suyun içerisinde yapma fikri üzerinde durduklarını kaydetti. Turnuva süresince sporcuların derinliği bacak boyunda olan suyun içine korf potası yerleştirerek idman yaptığını, bunun sonrasında fikrin gündeme geldiğini belirten Oral, konuyla ilgili olarak Uluslararası Korfbol Federasyon Başkanı Milan Schwarz ile de görüştüklerini dile getirdi.

Oral, şunları kaydetti, ;;Türkiye;de ilk defa korfbol turnuvası düzenledik. Didim;de gerçekleşen korfbol turnuvasında sahile yakın olmamız nedeniyle orijinal bir fikir daha aklımıza geldi. ;;Acaba suyun içinde de oynayabilir miyiz-;; diye düşünmeye başladık. Şu anda buradaki arkadaşlarımız deneme yapıyorlar. Schwarz ile de görüş alışverişinde bulunuyoruz. Didim, böyle bir branşın temelinin tarihinin atıldığı ilçe olacak. Bize bu imkanı veren herkese teşekkür ediyorum.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER