banner249

Bu buluşma sosyal medyada gündeme oturdu

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın mitingi sonrası Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu ile görüşmesi sosyal medyada en çok ilgi gören haber oldu.

Bu buluşma sosyal medyada gündeme oturdu
banner240

Haber günün en tıklanan ve yorum alan haberi olurken, AK parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, görüşme ile ilgili sosyal medyada hesabından 8 ayrı açıklama ve paylaşımda bulundu.


 Çerçioğlu’nun Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na Aydın’ın hiçbir sorununu iletmediğini iddia eden Milletvekili Mehmet Erdem, “Sayın Çerçioğlu görüşme sonrası Aydın'ın sorunlarını konuştuklarını söyledi. Sayın Çerçioğlu sorunların çözüm adresinin Sayın Erdoğan olduğunu biliyor ve özel görüşme ile iletiyor. Sayın Çerçioğlu Ekmel Bey'le özel görüşmedi. 

Ekmel Bey'e Aydın'ın hiçbir sorununu iletmedi. Çünkü Ekmel Bey'den ekmek çıkmayacağını biliyor. Sayın Çerçioğlu özel görüşmede Sayın Erdoğan'a desteğini bildirmiş olabilir. Belediyeciliğin duayeni Sayın Erdoğan'dan bilgi ve destek almış olabilir” paylaşımlarında bulunarak Aydın kamuoyunun bu görüşmeyi Çerçioğlu'nun AK Parti'ye geçebileceği şeklinde yorumladığını belirtti. Görüşmeyi yapan Özlem Çerçioğlu ise konuyla ilgili henüz bir açıklama ya da paylaşımda bulunmadı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER