banner249

Bu başarı tesadüf değil!

TOBB Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, “Sayın Başbakanın, zaferini pekiştirmesi, alınan başarıların tesadüf olmadığını kanıtlaması açısından 12. Cumhurbaşkanlığı görevini siyasi kariyerinde önemli bir dönüm noktası olarak görüyoruz” dedi.

Bu başarı tesadüf değil!
banner240

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 51.8 oyla 12. Cumhurbaşkanı seçilmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı. 


“ZAFERİ PEKİŞTİRDİ”
 Yorgancılar, Sayın Başbakanın zaferini pekiştirmesinin alınan başarıların tesadüf olmadığını kanıtladığını belirterek şöyle konuştu: "Yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini yürekten diliyoruz. Biz iş dünyası olarak istikrarın ne anlama geldiğini yaşayarak tecrübe etmiş bir kesimiz. İstikrardan bizim anladığımız aslında sadece ekonomi değildir. Demokrasiyi geliştirme, toplumsal barış ve huzur ortamını artırma da önceliklerimiz arasındadır. Bu anlamda Sayın Erdoğan’ın Balkon konuşmasında yer vermiş olduğu, '74 milyonun her bir ferdinin yaşam tarzı, inancı, değerleri bizim üstümüzde mübarek bir emanettir' sözlerini çok kıymetli buluyoruz.” 

“KABİNE DEĞİŞİMİYLE REFORMLARA HIZ VERİLMELİ” 
Türkiye’nin bugünden itibaren yeni bir seçim sürecine girdiğini söyleyen Yorgancılar, sözlerini şöyle tamamladı: “Son 1,5 yıla 3 seçim sığdıracak ülkemizde, ekonominin geride kalmaması en büyük temennimizdir. Zira jeopolitik riskleri, FED kararları ve yapısal sorunları ile birlikte kritik bir dönemeçte olduğumuz bir gerçektir. 

O nedenle olası kabine değişimi ile birlikte, kırılganlıklarımızın giderilmesi yönünde ve 2023 hedeflerimiz doğrultusunda reformlara hız verilmeli, üretimin ve üreticinin yeniden ayağa kalkması için yeni politikalar geliştirilmelidir.

 Biz, bu hususta her türlü desteği vermeye hazırız. Yorgancılar, yeni Cumhurbaşkanına bu önemli süreçte başarılarının artarak devamını diledi, Sayın Abdullah Gül’e de ülkemize yapmış olduğu katkılardan ve sağduyulu yaklaşımından ötürü şükranlarını sundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER