banner249

Brüksel’den gelen ilk turist kafilesi için tören düzenlendi

milas-bodrum havalimanı'na brüksel'den gelen yolcular için karşılama töreni düzenlendi.

Brüksel’den gelen ilk turist kafilesi için tören düzenlendi
banner240
Brüksel;den 180 yolcuyu Milas-Bodrum Havalimanına getiren Corendon Havayollarına ait uçak, turizm sezonu başlangıç törenleri kapsamında Devlet Hava Limanları İşletmelerine ait itfaiye araçlarının "su kemeri" oluşturduğu gösteriyle karşılandı. Uçak, iki itfaiye aracının 20 metre yükseklikten karşılıklı sıktığı basınçlı suyun altından geçti.

Uçaktan inen yolcular için dış hatlar geliş katında bando mızıka grubunca gösteri yapıldı. Muğla Valisi Fatih Şahin ve dış hatlar terminalini işleten firma olan Mondial Genel Müdürü Giuseppe Russo, yolculara çiçek verdi, görevliler de lokum ikram etti.

Vali Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla;da 2 dış hatlar terminali bulunduğunu, bunun kent için şans olduğunu söyledi. Turizmde kaliteden taviz vermeden uzun vadeli düşünmeleri gerektiğini vurgulayan Şahin, "Misafirlerimizin otellerde ve sokakta alacağı hizmet ile vatandaşlarımızın davranışı çok önemli. Topyekun bir mücadele ile 3 yıldır, yılda 3 milyon 200 binin üzerinde turist ağırlıyoruz. Daha iyi olacağına inanıyorum" dedi.

Russo ise Milas-Bodrum Havalimanının Türkiye;nin en modern havalimanlarından olduğunu ifade ederek, "İlk yılımızda 2 milyon turist ağırladık. 5 milyonu ağırlayacak kapasiteye sahibiz" diye konuştu.

Törene Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürü Durmuş Duman ve Mondial Türkiye Başdanışmanı Uğur Terzioğlu da katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER