banner249

Bir seçimle iki belediye kazandı

Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından İhsaniye İlçe Belediye Başkanlığını kazanan Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Şaban Çabuk, devir teslim töreni ile hem İhsaniye Belediyesini, hem de ilçeye bağlı kapanan Akören Belde Belediyesini teslim aldı.

Bir seçimle iki belediye kazandı
banner240

İhsaniye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan, beraberinde MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan ve partililer ile birlikte mazbatasını alan Çabuk önce İhsaniye Belediyesi’ne gitti. Makama geçmeden önce Kur’an- Kerim tilaveti okutan Çabuk, burada yaptığı konuşmada, seçimleri anlının akıyla kazandığını ifade etti. 


Çabuk, konuşmasında şunları söyledi: “Güzel bir seçim süreci oldu sıkıntısız vukuatsız çok şükür bu süreci tamamladık. İnşallah bundan sonra önümüze bakacağız, halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Biz teşkilatımızla kazandık, bu yüzden buradan teşkilatımızın üyelerine çok çok teşekkür ediyorum.” 

Törende konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ise, seçimde partilerine destek veren herkese teşekkür ettiğini kaydederek, “Her gelen başkanımız eminiz ki ilçeyi bir çivi çakmıştır, ama çatıya çakmak bu seçimlere nasip olmuştur. Biz İhsaniye için ne vaat verdiysek hepsini yerine getireceğiz” dedi. 

Konuşmalardan sonra AK Partili eski İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar, Belediye Başkanı olarak seçilen Şaban Çabuk’a belediye rozetini taktı. İhsaniye’deki devir teslimin ardından Çabuk ve beraberindekiler Büyükşehir Yasası ile kapatılan ilçeye bağlanan Akören belde Belediye Başkanlığını da devir aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER