banner249

“Bir oyun bile hesabını yapıyoruz”

seçim döneminde yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantı chp denizli il başkanlığı binasında gerçekleştirildi. toplantıya milletvekili adayları adnan keskin, adil demir,

“Bir oyun bile hesabını yapıyoruz”
banner240

Seçim döneminde yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantı CHP Denizli İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Toplantıya milletvekili adayları Adnan Keskin, Adil Demir, Kazım Arslan, Ali Kavak ve Gülizar Biçer Karaca, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri katıldı.
İl Başkanı Himmet Yavaş toplantının açılışında yaptığı konuşmada, CHP;nin yönetim ve program bazında değiştiğini, projeler hazırlanıp kamuoyuyla paylaşıldığını belirterek, ;;Örgütümüzün ön seçim yapılması ve kontenjan kullanılmaması talebi genel merkezde kabul görmüştür. Bunun olumlu sonuçlarını görüyoruz. Bir oy nasıl fazla alırız, onun hesabındayız;; dedi.
Türkiye;nin iyi yönetilmediğini iddia eden Yavaş, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye;nin borcunun 18,5 milyar dolardan 306 milyar dolara, kişi başına borcun 2 bin 249 dolardan 4 bin 152 dolara, iç borcun 149 milyar dolardan 352 milyar dolara çıktığını, protestolu senet sayısının 6, karşılıksız çek sayısının 2 kat arttığını kaydetti.
12 Haziran seçiminin tabloyu tersine çevirmek için bir fırsat olacağını savunan Yavaş, ;;Gecikmeyen adalet, güvenceli iş, sürekli aş, eğitimde fırsat eşitliği, korkulardan arındırılmış özgür bir yaşam, halkla uzlaşan, demokratik ve sosyal devlet yönetimi için CHP iktidarını kuracağız;; diye konuştu.
Milletvekili adaylarının tanıtımından sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER