banner249

Biçerdöver için mevlit okutuldu

acıpayam ilçesinde, tarımsal kalkınma kooperatifi'nin çiftçiye destek olmak için aldığı yeni biçerdöveri için mevlit programı düzenlendi.

Biçerdöver için mevlit okutuldu
banner240
Mevlide, Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Denizli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Topaloğlu, Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Kadir Tıkaç, Yazır Belediye Başkanı İmdat Altun, Alaattin Belediye Başkanı Ramazan Tuzcu, Dedebağ Belediye Başkanı Reşat Alkaya ve çevredeki kooperatiflerin yetkilileri katıldı.

Yazır beldesinde faaliyet gösteren Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ceyhan Sönmez, etkinlikte yaptığı konuşmada, belde ve çevresinde uzun yıllardır biçerdöver ihtiyacı bulunduğunu belirterek, ;;Biz de kooperatif olarak çiftçilerimize destek olmak amacıyla 300 bin liraya mal olan biçer döver aldık. Bunun için de ortaklarımızın katkısıyla beldemizde yemekli mevlit düzenledik. Gücümüzü ortaklarımızdan alıyoruz. Arpa ve buğday ekili olan arazilerdeki hasat döneminde yeni alınan biçer döver ile dane kaybı olmadan ürünlerimizi kaldırılacağız;; dedi.
Öte yandan kooperatife ait, süt toplama merkezi, 2 balya makinesi, mısır mikseri, slaj makinesi ve 2 traktörün olduğu öğrenildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER