banner249

Belediyede bir ilk!

Şehzadeler Belediyesi Manisa’da bir ilke imza attı. Şehzadeler İlçesi’nde bulunan tüm çöp konteynerleri yerinde yıkanarak, dezenfekte edilmeye başlandı.

Belediyede bir ilk!
banner240

 Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çalışmaları yerinde inceleyerek, “Çöp konteynerlerimizi yerinde yıkayarak, dezenfekte ediyoruz. Her şey halkımızın sağlığı için” dedi. Geçtiğimiz yıl imzalanan protokol gereği büyükşehir belediyesi tarafından yürütülen çöp toplama işi, 1 Temmuz itibariyle Şehzadeler Belediyesi’ne geçti. İlçe halkının en çok şikayet ettiği konulardan biri olan çöplerin temizliği, Şehzadeler Belediyesi sayesinde sorun olmaktan çıktı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri , görevi devralır almaz 25 araç ve 225 personelle çalışmalara başladı. Büyükşehirin devretmesinden önce yaşanan sıkıntılar da sona erdi. 


Şehzadeler Belediyesi Manisa’da bir ilke imza atarak, çöp konterynerlerini yerinde yıkamaya başladı. Konteyner temizleme aracının, çöpleri boşalttıktan sonra, suyla yıkayarak, özel ilaçlarla konteyneri dezenfekte ettiği belirtildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, çöp konteynerlerinin temizliği sırasında Temizlik İşleri Müdür Yardımcısı Halil Kapar’dan bilgiler aldı. 

ÖZEL İLAÇLARLA DEZENFEKTE EDİLİYOR
 Bir şehir için temizliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak 1 Temmuz itibariyle ilçemizdeki temizlik hizmetlerini üstlenmiş bulunmaktayız. 25 aracımız, 225 personelimiz ile birlikte sokakların temizlenmesi, çöplerin toplanması ve depolama alanlarına teslim edilmesi görevi artık bizler tarafından ifa ediliyor. Temizlik bizim çok önemli. İnsan sağlığı ve çevre sağlığı açısından önemli bir görev ifa ediyoruz. Ayrıca Şehzadeler Belediyesi olarak Manisa’da bir ilke imza attık.

 Çöp konteynerlerimizi yerinde yıkayarak, dezenfekte ediyoruz. Her şey halkımızın sağlığı için. Bundan sonra tüm konteynerlerimiz yerinde yıkanarak, özel ilaçlarla dezenfekte edilecek. Şehzadeler halkımızın hizmetine temiz ve sağlıklı bir şekilde sunulacak. Şuan için bir tane temizleme aracımız var, ihtiyaç durumunda yenilerini de temin edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER