banner249

Baybatur İsrail’i lanetledi

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Gazze’ye kara harekâtı başlatan İsrail’e karşı sert açıklamalarda bulundu. Başkan Baybatur, “ Gazze’de yaşayan Filistinli kardeşlerimize yönelik hava harekâtının ardından kara harekâtı başlatan İsrail’i şiddetle kınıyor ve lanetliyorum.”dedi.

Baybatur İsrail’i lanetledi
banner240

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, bir süreden beri Gazze’de yaşayan masum ve mazlum Filistinlileri havadan bomba yağdırarak katleden, bununla da yetinmeyip karadan da saldırıya geçen İsrail’e karşı sert açıklamalarda bulundu. 


İSRAİL RESMEN CİNAYET İŞLİYOR
Başkan Baybatur konu ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında şunlara yer verdi; “İsrail’in bir süreden beri masum ve mazlum Filistin halkına, Gazze’de yaşayan kardeşlerimize karşı devam ettirdiği vahşice saldırısı, başlatmış olduğu kara harekâtı ile çok büyük bir boyut kazanmıştır. Kabul edilemez olan bu duruma asla sessiz kalmayacağız. İsrail’in insanlık dışı yaptığı bu katliamları şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Önceki güne kadar havadan yaptığı saldırılar yetmiyormuş gibi büyük bir askeri güçle masum ve mazlum insanlara karşı gece yarısı ve mübarek ramazan ayında ve gecesinde vahşetin her türlüsünü uygulayan İsrail, genç, yaşlı ve kadın demeden kucaktaki çocuklara varıncaya kadar katletmektedir. Her gün insan haklarından dem vuranlar, İsrail’in yaptığı bu katliamlara sesiz kalsalar bile bizler asla sessiz kalmayacağız. Zira ateşle oynayan İsrail, resmen cinayet işlemektedir.” 

“BU MU SİZİN MÜLÜMANLIK ANLAYIŞINIZ” 
Dünya’nın gözü önünde böylesi kan donduran bir vahşete karşı tavır sergilemeyen ve bu vahşete dur demeyen ülkeleri de kınıyorum. Aynı kitaba inanan, aynı kıbleye yönelen, alnı aynı secdeye giden İslam ülkelerine de seslenmek istiyorum. Bu mu sizin Müslümanlık anlayışınız? Bu mu sizin kardeşlik anlayışınız? Allah bir, kitap bir diyeceksiniz İsrail’in işlediği cinayetlere dur demeyip sesiz kalacaksınız öyle mi? Bütün Müslümanlar kardeştir diyeceksiniz, Gazze’deki kardeşlerimiz bombaların altında can verirken sizler görmezlikten geleceksiniz öyle mi? Her Ramazan ayında böylesi vahşi saldırıları yapan İsrail’e dur demek için kaç tane çocuğun, kaç tane kadının, kaç tane yaşlı insanın katledilmesi gerekiyor? ABD ve AB ülkeleri yaşanan bu vahşete sesiz kalmak suretiyle ortak olurken, İslam ülkeleri olarak ne zaman tavır alacaksınız? Gazze’de masum ve mazlum insanlar ölüyor. Gazze’de kundaktaki çocuklar ölüyor. Gazze’de, biz Müslümanların şerefi ölüyor. Artık bu derin uykudan uyanın ve Allah bir dediği için, katledilen kardeşlerimizin yanında yer alın. İsrail askerlerince kucağındaki küçücük bebekleri katledilen annelerin babaların feryatlarını duyun. 

HER ZAMAN FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ 
Cumhurbaşkanı adayımız Başbakanımız Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’e “one minute” dediği gibi birkaç İslam ülkesinin lideri çıkıp ta “one minute” demiş olsalardı bugün vahşice ve canice işlenen bu katliamlar asla yaşanmazdı. Biz Türkiye olarak bu zamana kadar masum ve mazlum Filistin halkının yani kardeşlerimizin yanında olduk bundan böyle de olmaya devam edeceğiz. Şunu unutmasınlar ki zulümle hiç kimse abat olmamıştır ve bu zulüm de elbet bir gün son bulacaktır. Dolayısıyla bu zulmü, bu cinayeti işleyenler er yada geç bunun hesabını verecektir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER