banner249

Bayan Zeybekci’den çok anlamlı destek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci’nin de aralarında bulunduğu protokol üyelerinin eşleri, Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nin meme kanseriyle mücadele ile ilgili başlattığı kampanyaya destek verdiler.

Bayan Zeybekci’den çok anlamlı  destek
banner240

Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nin meme kanseri ile ilgili başlattığı etkinliğe protokol eşlerinden de destek geldi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’nin eşi Sultan Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’nın eşi Berrin Zolan,Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in eşi Zuhal Demir, meme kanserinde farkındalık oluşturmak ve destek vermek için Denizli Özel Sağlık Hastanesi’ni yeni ve akıllı binasında ziyaret ettiler.


Ayşen Zeybekci ve diğer protokol üyelerinin eşlerini, Denizli Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Rıdvan Erdemir’in eşi eczacı Arzu Erdemir karşıladı.

Ayşen Zeybekci ve diğer protokol eşlerine Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nin de destek verdiği meme kanseri ile mücadele ve farkındalık oluşturmak için başlattığı etkinlik hakkında bilgi verildi. Arzu Erdemir ve hastane Başhemşiresi Feride Kabadayılar protokol eşlerine akıllı hastane hakkında da bilgiler vererek birimleri tanıttılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER