banner249

Basmacı safını belli etti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son seçimle birlikte 6 seçimi kaybetmesi partinin yeniden kurultaya gitmesine neden oldu. Kurultay tarihi henüz açıklanmadan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı’dan Kılıçdaroğlu’na destek geldi.

Basmacı safını belli etti!
banner240

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, 1 Kasım seçimlerinden sonra başlatılan Olağanüstü Kongre çağrılarını yersiz bularak, “Başarı da bizimdir. Başarısızlık ta. Şimdi CHP’nin kenetlenme zamanıdır” dedi. 


CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek verdi. Basmacı, 1.5 ay sonra kongrenin normal süresi içerisinde yapılacağını, seçim sonuçlarının ardından gelen çıkışların yanlış ve yersiz olduğunu söyledi. Seçimlerde yaşanan sonuçların Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na mal edilmemesini de isteyen Basmacı, “1 Kasım seçim sonuçlarından sonra CHP’ye yeni başkan arayışı, bizi birlik-beraberliğe götürmez. 

Bu dönemde ancak; kenetlenmek, bir olmak, diri olmak CHP’yi iktidara taşır. Sayın CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan olduğu günden bugüne kadar 1 Kasım seçimlerinde de CHP’yi iktidar partisi yapmak için üzerine düşeni yapmıştır. 

Seçim sonuçlarını fırsat bilerek, CHP’yi Kongreye çağıran partililerimizi, aklıselim davranmaya davet ediyorum. Güçlü, çağdaş, özgür bir ülke yaratmak acılarımızı-sevinçlerimizi kendi içimizde paylaşarak çözebiliriz. Bu süreçte, CHP’lilere düşen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıkmaktır.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER