banner249

Başkan Zolan: “ Tarihe tanıklık ettik”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı gösterilmesiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Başkan Zolan, Ankara'da tarihe tanıklık ettiklerini söyledi.

Başkan Zolan: “ Tarihe tanıklık ettik”
banner240
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı gösterilmesiyle ilgili Ankara dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, o gün orada tarihe tanıklık ettiklerini söyledi. Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı yapılmasıyla ilgili törende bulunduklarını ifade eden Başkan Zolan, “Çok güzeldi ve duygulu anlar yaşadık. Onurlandık, gururlandık. 'Cumhurbaşkanlığını hak eden kimdir?' diye geriye dönüp baktığınızda en başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan geliyor. Çünkü 13 yıl önce bu ülke IMF'ye avuç açıyordu. Bu ülke maaş ödemek için IMF'ye avuç açıyordu. Şimdi IMF'ye borç veriyor. 13 yıl önce bu ülkenin vatandaşlarının cenazeleri hastanede rehin kalıyordu. Ama bugün istediği hastaneye, özel hastanelere dahi gidebiliyor. Denizli'yi istemiyorsa başka illerdeki hastanelere de rahat bir şekilde gidebiliyor” dedi. Başkan Zolan, “Geçmişte İzmir'e, Ankara'ya, Antalya'ya nasıl giderdik? Artık çok şükür duble yollarımız oldu. Tüm Türkiye böyle büyüdü güzelleşti. Denizlimizin 10 yıl önceki belediye noktasına baktığımızda o günden bugüne geldiği nokta da belli. Bu işler başarıldıysa, taş taş üstüne konulduysa tabi ki önce Allah'ım sonra liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışı var. O hizmetkarlık ruhuyla ülkemiz bir başka boyuta geçti” diye konuştu. 

Cumhurun başkanı
 Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı noktasında Türkiye'yi hayal edilemeyecek noktalara götüreceğine ve ülkenin daha da iyiye gideceğine inancının sonsuz olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Genel başkanlıktan ayrılması üzüntü veriyor ama gittiği yer yine bu millete ve bu ülkeye daha da iyi hizmet etme yeri. Kendisini ülkeye adamış, vakfetmiş bir liderimiz, Başbakanımız var. Ben kendisine başarılar diliyorum, tebrik ediyorum. İnşallah ülkem daha iyiye, daha güzele gidecek” dedi. Dün tarihe tanıklık ettiklerini yineleyen Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Orada Başbakanımızla birlikte o duygulu anları, üzüntüyü, sevinci, hepsini birlikte yaşadık. Allah hayırlısını eylesin inşallah. Tabi ki en son sözü halk söyleyecek. Ama cumhurbaşkanını bu kez halk belirleyecek. Zaten cumhur demek halk demektir. Halkın başkanı, cumhurun başkanı olacak inşallah. İnşallah daha güzel hizmetler olacak.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER