banner249

Başkan pazara indi

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerioğlu, semt pazarında sohbet etti esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan pazara indi
banner240
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Salı pazarına çıkarak pazarcı esnafına hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden ve tek tek bütün pazarcılarla selamlaşan Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. İlçelerden ve köylerden Salı pazarına gelen vatandaşlar, Başkan Çerçioğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahsederek, “Başkanım Allah sizi başımızdan eksik etmesin. 

Siz Aydın'ın Topuklu Efesisiniz. Her zaman yanınızdayız. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” diye konuştular. Esnafın sorunlarını yakından takip ettiklerini ve vatandaşlarla içe içe halka hizmet verdiğini söyleyen Başkan Çerçioğlu da, “Ben 4.5 yıldır her hafta salı pazarını dolaşıyorum. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip kendilerinin istek ve taleplerini dinliyorum. Esnafımız halinden çok memnun. Bu beni çok mutlu etti. Belediye olarak esnafımızın her zaman yanındayız” dedi. 

Pazar alışverişi de yapan Başkan Çerçioğlu ile Salı pazarında karşılaşan eski milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu ise, “Özlem hanım bizim hemşerimizdir. Kendisiyle tesadüf karşılaşsak ta hasret gidermek güzel oldu. Özlem hanıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER