banner249

Başkan Filiz ilçe ziyaretlerine başladı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Başkan Filiz ilçe ziyaretlerine başladı
banner240

 AK Parti Denizli il Başkanlığına getirildiği günden itibaren İlçe ziyaretlerine önem veren İl Başkan’ı Necip Filiz; Çal ve Bekilli İlçelerinde vatandaşlarla biraraya geldi.
Çal ve Bekilli İlçelerine yapılan ziyaretlerde İl başkanı Necip Filiz’e İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Halil Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri  Ali Faik İşmar ve Nurettin Kılıç eşlik etti.
Erken saatlerde başlayan programın ilk durağı AK Parti Çal ilçe Teşkilatı oldu. Çal İlçe başkanı Ahmet Kocagöz ve üyeleri ile toplantının ardından Meclis Üyelerinden Ahmet Cemil Çelik’i  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sunan heyet ardından Süller Mahallesine geçerek Parti kurucularından Mustafa Dikmen ile görüştü. Başkan Filiz ve beraberindekiler, bu ziyaretin ardından Bekilli İlçesine doğru hareket ettiler. Bekilli İlçe Başkanı Halil Karagöz’den çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi alan Başkan Filiz; Bekilli İlçesine bağlı Gömce, Sırıklı, Poyrazlı mahallerinde mahalle muhtarları, mahalle başkanları ve vatandaşlar ile biraraya geldi. Dilekleri ve istekleri konusunda istişarelerde bulundu.
“ Gidilmedik Yer, Sıkılmadık El Bırakmayacağız ” hedefiyle çıktıkları bu ziyaretlerde İlçe gezilerine ara vermeden devam edeceklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı Necip Filiz;”Seçimden seçime değil, her zaman halkımızla yanyanayız, onların dertleri bizim dertlerimiz. Onların istek ve dilekleri bizim için önemli” diye konuştu.
Esnaf ziyaretleri ve kahve toplantılarıyla vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Necip Filiz ve beraberindekiler , Gündemdeki konular hakkında da merak edilen sorulara yanıt verdiler. Özellikle Başkanlık sistemi konusunda gelen sorulara cevap veren Başkan Filiz vatandaşları bu konuyla ilgili aydınlattı. Ülkemizin içte ve dışta düşmanlarının çok olduğundan ve zorlu bir süreçten geçildiğini belirten Başkan Filiz; “ Yenikapı ruhunun devam etmesine, Birlik ve beraberliğe ,Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi konularına vurgu yaparak; Her şey Türkiye için” dedi.
Başkan Filiz; Bekilli Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “ İşaret Dili ”- “ Hasta Kabul” – “ Ağaç Budama Teknikleri” eğitimlerine katılan kursiyerleri ders sırasında ziyaret ederek bir süre derslere iştirak etti. Eğitmenler ve Kursiyerlerin istek ve dileklerini de dinleyen Başkan Filiz başarılar dileyerek Çal ve Bekilli İlçe gezilerini tamamladı.
Vatandaşlar Başkan Filiz ve beraberindekilerin ziyaretlerinden ve kendilerini dinlemelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 
 
 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2016, 18:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER