banner249

Başkan Erdoğan’dan Heimtextil Fuarındaki firmalara destek

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Heimtextil Fuarında stand açan Denizlili firmaları yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

Başkan Erdoğan’dan Heimtextil Fuarındaki firmalara destek
banner240

Başkan Uğur Erdoğan, yaptığı açıklamada, Almanya’nın Frankfurt kentinde 10-13 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük ev tekstil fuarı konumunda olan Heimtextil Fuarının Denizli için önemli olduğunu ve fuarda stand açan üyelerini yalnız bırakmayacaklarına vurgu yaptı. 

Küreselleşen dünyada fuarların daha da önem kazandığını söyleyen Başkan Erdoğan, “Firmalarımız, üretmenin yanısıra markalaşma, tanıtım ve pazarlamaya da önem vermelidir. Markalaşıp katma değerli ürünler üretilmesi, iç ve dış yatırım olanakları konularında bilgi sahibi olunması için de ulusal ve uluslararası alanda düzenlenen fuarların önemi çok büyüktür. Bu fuarlar arasında yer alan Heimtextil de, çeşitli ülkelerden ev tekstili imalatçılarının katıldığı, tekstil alıcıları ile satıcılarının buluştuğu ve o yılki bağlantıların yapıldığı ilk fuar olması nedeniyle, yıllardan beri önemini muhafaza etmektedir.” dedi.

Denizli’de ev tekstili alanında üretim yapan ihracatçıların, fuarda, 2017 yılı için piyasaya sunmayı planladıkları renk, desen ve modellerden oluşan ürünlerini sergilediklerini anlatan Erdoğan, şöyle konuştu: “Müşteri güvenini kazanmış ve kalitesiyle ön planda olan Denizlili üreticilerimiz, bu yıl 70 firma ile ilimizi temsil etmektedirler. Denizli Ticaret Odası olarak fuarda stand açan üyelerimizi ziyaret etmek, tetkik ve incelemelerde bulunmak üzere her yıl heyet halinde fuara iştirak etmekteyiz. Bu yıl ki fuarın ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisi adına verimli geçmesini diliyoruz ve tüm firmalarımızın yeni siparişlerle dönmelerini arzu ediyoruz.”

Başkan Erdoğan, fuar ziyaretinin yanı sıra, Frankfurt ve çevresinde incelemelerde bulunacaklarını sözlerine ekledi.   

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER