banner249

Başkan'dan Cuma Sohbetleri

Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cuma buluşmalarının bu haftaki adresi Yenişehir Mahallesi oldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Şengün Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan'dan Cuma Sohbetleri
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her Cuma ilçenin farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. 2016 yılının ikinci Cuma Buluşmasını Yenişehir Mahallesi’nde gerçekleştiren Başkan Subaşıoğlu, Şengün Cami’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla sohbet etti. Yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Subaşıoğlu’na, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Mazıoğlu ve Yenişehir Mahalle Muhtarı Nihat Karagöz de eşlik etti.

Merkezefendi Belediyesi olarak belediyecilik hizmetlerinde önemli başarılar yakaladıklarını ifade eden Başkan Subaşıoğlu, “Bu hizmetlerin yanında Merkezefendi’de her yaştan vatandaşımızın yararlanması amacıyla planladığımız sosyal projeleri de hayata geçirdik. İlçemize 2015 yılında kazandırdığımız projeler ile Merkezefendi’nin sosyal yaşamına katkı sağladık” dedi.

Merkezefendi’de yürütülen sosyal belediyecilik çalışmaları ile temel hedeflerinin mutlu insanların yaşadığı bir Merkezefendi olduğunu ifade eden Başkan Subaşıoğlu,“Yapılan her hizmet ile bu hedeflere adım adım yaklaşıyoruz.  Her yaş grubuna sunduğumuz projelerimizle ilçe merkezinde  sosyal bir birliktelik sağladık. İnşallah Merkezefendimiz  2016’da da güzel hizmetlere kavuşmaya devam edecek ” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER