banner249

Başkan Cahan “Maddi ve manevi yanındayız”

Vatandaşlarla Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde cirit müsabakasını izleyen Başkan Cahan, “Belediye olarak cirit takımlarımızın maddi ve manevi olarak her türlü yanlarında olmaya devam ediyoruz.” dedi.

Başkan Cahan “Maddi ve manevi yanındayız”
banner240

Başkan Cahan vatandaşlarla Uşak Belediyesi Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde cirit müsabakasını izledi. Maddi ve manevi anlamda Uşak’taki cirit takımlarının yanında olan Belediye tüm kulüplere profesyonel cirit sopaları hediye etti. Burada gencinden yaşlısına cirit severlerle birlikte olan Cahan, takımların daha iyi yerlere gelebilmesi adına vatandaşlarla istişarelerde bulundu.Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kulüplerin müsabakalarını izleyerek cirit takımlarının destekçisi olduklarını söyledi. Başkan Cahan, “Belediye olarak cirit takımlarımızın yanındayız. Daha öncelerde olduğu gibi takımlarımızın müsabakalarına iştirak ettik. Ayrıca kulüplerimizle toplantılar yaparak her zaman onların sıkıntılarını dinliyoruz. Bugün de Belediyemizin düzenlemiş olduğu cirit müsabakasındayız. Cirit kulüplerimizin maçlara daha iyi hazırlanmaları ve ciddi yaralanmalarının önüne geçmek için profesyonel cirit sopalarını takımlarımıza hediye ettik. Bu sopalar takımlarımızın antrenmanlarında büyük kolaylıklar sağlayacak” ifadesini kullandı.

Bu spora gönül verenlerle ortak aklı inşa ettiklerini belirten Başkan Cahan, “Bu sene cirit şampiyonasında Türkiye şampiyonu olmak istiyoruz. Bu doğrultuda kulüplerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Maddi ve manevi olarak her türlü yanlarında olmaya devam ediyoruz. Ortak akılla hareket ederek güzel işler yapmak istiyoruz. 50 yılını cirit sporuna adamış vatandaşlarımızla hasbihal ederek daha faydalı neler yapabiliriz hem gençlerimizle hem de tecrübeli büyüklerimizle görüştük. Ciriti Uşak olarak Türkiye’de en üst seviyeye çıkaracağız” açıklamasında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER