banner249

Baro’ya taze kan

selçuk üniversitesi hukuk fakültesi mezunu olan ve bir yıllık stajını tamamlayan zehra ekizo'nun cübbe giyme ve yemin töreni, denizli barosu'nda yapıldı. denizli bar

Baro’ya taze kan
banner240

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan ve bir yıllık stajını tamamlayan Zehra Ekizo;nun cübbe giyme ve yemin töreni, Denizli Barosu;nda yapıldı. Denizli Barosu Başkan vekili Hakan İlhan, törende yaptığı konuşmada, eğitimini tamamlayanların mezuniyet sonrası bir yıl bir avukatın yanında staj yaparak teorik bilgilerini pratiğe dönüştürdüklerini söyledi.
Denizli;nin gelişimine paralel olarak Denizli Barosu;nun da büyüdüğünü belirten İlhan, ;;Genç arkadaşlarımızın gelmesinden memnunuz. Bu rekabet ortamını artırıyor. Arkadaşlarımızın öne çıkabilmek, genç beyinlerle mücadele edebilmek için kendilerini geliştirmeleri geliştirmeleri gerekiyor. Bu da bizi memnun ediyor;; dedi.
İlhan, insanların kendileriyle ilgili gizli bilgileri avukatlar ile paylaştığını, bunun da avukatlığın kutsal bir meslek olduğunu ortaya koyduğunu kaydetti.
Konuşmasının ardından İlhan, Zehra Ekizo;ya meslek yemini ettirdi ve ;;Avukatlık Belgesi;;ni verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER