banner249

Bankayı soymaya çalışan çocuk çıktı

Çiğli ilçesindeki bir banka şubesinden soygun girişiminde bulunduğu iddiasıyla aranan şüpheli 16 yaşında bir çocuk çıktı. Åžüphelinin emniyet müdürlüğü’ne getirildiğinde ağladığı görüldü.

Bankayı soymaya çalışan çocuk çıktı
banner240
Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, öğle saatlerindeki soygun girişiminin ardından kaçan zanlının, şapkasını bir arsada düşürdüğünü fark etti. Polisin görüştüğü çevredeki vatandaşlardan M.P, şapkanın 16 yaşındaki oğlu S.P;ye ait olduğunu söyledi.

Yaklaşık 4 yıl önce Diyarbakır;dan İzmir;e göç ettiklerini belirten anne M.P, lise öğrencisi olan ve kaydını bir ay önce donduran oğlunun, yaşadıkları maddi sıkıntılar ve uyum sorunu nedeniyle bir süredir memlekete dönmek istediğini, bugün eve telaşlı şekilde gelerek giysilerini değiştirdiğini ve kendisine ;;babasının kredi borcu bulunduğu banka şubesini soymaya kalkıştığını;; söylediğini anlattı.

Evinin yakınında yakalanan S.P;nin üzerinde, soygun girişimi sırasında kullandığı gaz tabancası da bulundu. İzmir Emniyet Müdürlüğü;ne getirilişi sırasında ağlayan çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Anadolu Caddesi;nde bir banka şubesine giren siyah şapka ve güneş gözlüklü kişi, tabanca çıkararak, güvenlik görevlisinden paraları vermesini istemiş, daha sonra paniğe kapılarak kaçmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER