banner249

Aygören, bizler Denizli’nin hizmetkârlarıyız

Ak Parti Denizli Milletvekili Ali Aygören gazetecilerle biraya gelerek Denizli için 35 yıldır hizmetkâr olduğu dile getirerek; “Bu tende bu can kaldığı sürece Denizli’ye hizmetkâr olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Aygören, bizler Denizli’nin hizmetkârlarıyız
banner240

Ak Parti Denizli Milletvekili aday adayı Ali Aygören 35 yıllık siyasi tecrübe bilgi ve birikimlerini paylaştığı toplantıda teşkilattan, belediye meclis üyeliği ve belediye başkanlığı döneminde koalisyon döneminde Türkiye, Denizli ve kendinin yaşadığı sorunları anlatarak “Allah bir daha koalisyon dönemleri yaşatmasın” dedi.


ALLAH BİR DAHA KOALİSYON DÖNEMLERİ YAŞATMASIN
Milletvekili olarak bir Denizli’yi temsil etmek önemli bir olaydır. Ben temsili önemsiyorum. Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde de koalisyon milletvekili arkadaşlarla çok sıkıntılar çektim, Allah bir daha koalisyon dönemleri yaşatmasın. Milletvekili arkadaşlarımız aynı koalisyon ortağı olmasına rağmen başka koalisyon ortağı vekilimize gittiğimizde diğer vekil arkadaşımız diyordu ki benim neden haberim olmadı.

DENİZLİ HALKININ SESİ, GÖZÜ, KULAĞI OLACAĞIM
35 yıllık siyasi hayatımda en çok teşkilat başkanlığı yaptım. Tüm siyasi partilerde görev alan arkadaşlarınız olarak teşkilatın ne demek olduğunu nasıl olması gerektiğini en iyi bilenlerden bir tanesiyim. Genel idareciliği 10 yıl belediye meclis üyeliği, 5 yıl Belediye başkanlığı dönemlerimde Türkiye’nin genel yapısını iyi bilen işlerin nasıl yürütülmesi konusunda tecrübe etmiş birisiyim. Allah nasip ederde Türkiye Büyük Millet Meclisine girersek her ortamda Denizli’yi en iyi şekilde temsil ederek, Denizli halkının sesi gözü kulağı olacağım.

ÇATMA, KURBAN OLAYIM, ÇEHRENİ EY NAZLI HİLÂL!
30 yıllık siyasi hayatı boyunca hep Denizli’ye hizmet etmek için çalıştığını hatırlatan Ali Aygören İstiklal Marşımızın 94. Yıl dönümünü de unutmayarak bu önemli günde Denizli ve Türkiye sevgisini “Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilâl!” dörtlüğü okuyarak kutladı. Aygören; “Bu tende bu can kaldığı sürece Denizli’ye hizmetkâr olmaya devam edeceğim. İstiklal Marşının kabulünün 94. Yıl dönümü dolayısıyla bugünkü meclisimize sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilâl! Kahraman ırkıma bir gül! Ne bu şiddet, bu celâl? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helâl... Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklâl!” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER