banner249

Atlar Zafere koştu

Denizli'nin Tavas ilçesinde her yıl Tavas Belediyesi ve Tavas Rahvan Atlı Spor Kulübü tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Geleneksel 8. Rahvan At Yarışları büyük çekişmeye sahne oldu. Tavas Kızılcabölük makasında gerçekleştirilen yarışlara katılım yoğundu.

Atlar Zafere koştu
banner240

Bu seneki Rahvan At Yarışlarının 30 Ağustos Zafer Bayramında yapılması kararından dolayı, yarışların "Zafer Koşusu" olarak düzenlenmesi öngörüldü. Tavas Rahvan Atlı Spor Kulübü Başkanı Hasan Keçeci, "Bu seneki yarışlar çok çekişmeli geçti. Diğer illerden de yarış severlerin katımlıyla yoğun tempoda geçen yarışlar günün anlam ve önemine yakışır şekilde güzel bir organizasyon oldu. 


Bu organizasyonun olmasına destek veren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi. Bu sene ki Tavas Rahvan At Yarışları Ağalığına geçen senenin yarış ağası Veli Çıtışlı seçildi. Yarışmalarda başarılı olan yarışçılara protokol tarafından kupaları verildi. 

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı, Kazım Arslan ve Gülizar Biçer Karaca, Kale Kaymakamı İhsan Ayrancı, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, Denizli MHP İl Başkanı Yasin Öztürk ve binlerce vatandaş katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER